Fidanlı Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Toplumun her kesimiyle işbirliği yaparak okulu çekim merkezi haline getirmek öğrencilerimizi topluma örnek olacak ve önderlik yapabilecek donanımla yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimizi ilgi , ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda bir bütün olarak yarınlara hazırlayıp toplumun geleneksel ve çağdaş değerlerini özümsemiş bireyler olarak topluma kazandırmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.40-14.50
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://fidanliataturkortaokulu.meb.k12.tr

Adres - FİDANLI MAH. 2709. SK. FIDANLI ATATÜRK İLKOKULU VE ORTAOKULU NO: 32 SAMANDAĞ / HATAY

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Yaylıca otobüsleri güzergahında olup Hatay merkezden 10 dakikada bir otobüs hareket etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Hatay merkeze 13 km , Samandağ ilçesine 10 km uzaklıktadır.